BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Plaatmateriaal    

Hout, multiplex, MDF, betonplex, OSB, underlayment of dakplaten. Gegrond of ongegrond. Voor zowel interieur als exterieur. BPG Lempens weet dat plaatmateriaal het startpunt is van vele bouwprojecten. Onmisbaar bij de afwerking en afronding bovendien. Het is namelijk enorm veelzijdig en makkelijk bewerkbaar. Werken met plaatmateriaal heeft op bepaalde momenten zelfs de voorkeur boven werken met hout. Het vertoont minder werking, het is soms zelfs sterker dan massief hout en het is een efficiënter product. Dit laatste omdat ten aanzien van plaatmateriaal ook de minder gewaardeerde stukken van de boom worden gebruikt. Niet vreemd dus dat ons assortiment plaatmateriaal groot en veelzijdig is. Verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen. Voor constructies, renovaties, gevels en daken. Plaatmateriaal leeft en laat leven. Voor aanbevelingen, toelichting en specifieke vragen kunt u bij onze medewerkers terecht. Zij weten exact in welke situatie u plaatmateriaal dient te gebruiken en wanneer u beter af bent met hout.

Plaatmateriaal van hoge kwaliteit

Juist omdat plaatmateriaal aan de basis staat van veel bouwprojecten, is het essentieel dat het van een hoge kwaliteit is. Daarom voldoet al het plaatmateriaal van BPG Lempens aan strenge kwaliteitseisen. De productie van ons plaatmateriaal gebeurt op een innovatieve en moderne wijze. Dit leidt tot plaatmateriaal met een hoogwaardige structuur dat past binnen de actuele regelgeving omtrent duurzaamheid. En zo hoort het ook.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 
Bel mij