BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Historie bpg

 • 1916

  De eerste generatie Lempens schrijft zich in bij de Kamer van Koophandel en start een bouwmaterialenhandel.
 • 1947

  Harrie Lempens, grootvader van de huidige eigenaar Frank Lempens, neemt de zaak over.
 • 1974

  Vader Cor en broer Piet Lempens gaan in de bouwmaterialenhandel werken.
 • 2008

  Frank Lempens doet zijn intrede in de VOF Lempens.
 • 2011

  Lempens Bouwmaterialen treedt toe tot de 4Plus bouwmaterialen. Een inkoopcombinatie van handelaren in bouwmaterialen. Essentiele zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verdere professionalisering, waarbij Lempens Bouwmaterialen nog beter aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen.
 • 2016

  Lempens Bouwmaterialen sluit zich aan bij de BPG-formule en heet vanaf nu BPG Lempens Bouwmaterialen. Hiermee speelt het bedrijf in op de dynamische en veranderlijke bouwmaterialenmarkt. BPG Lempens Bouwmaterialen kan haar klanten hierdoor hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen bieden. Ook het aanbod en de leverbetrouwbaarheid worden hiermee verder geprofessionaliseerd.
Bel mij