BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

stenen

Stenen vormen een stevig fundament voor elk gebouw of huis. Bovendien bepalen ze in grote mate het aanzicht van uw woning f bedrijf. Recente ontwikkelingen en innovaties maken het huidige aanbod van stenen buitengewoon groot. De tijden dat er slechts enkele soorten stenen leverbaar waren liggen ver achter ons. U heeft dus mogelijkheden genoeg uw eigen unieke stijl via stenen in uw ontwerp te integreren. Ook de levensduur van stenen is toegenomen. Bij BPG Lempens worden daarom alle stenen op een innovatieve en moderne wijze geproduceerd en voldoen hiermee aan de kwaliteitseisen omtrent duurzaamheid. Kenmerken als onderhoudsvrij en slijtvast zijn hierbij zeker gesteld. Dit betekent wel dat ze weinig onderhoud vragen, maar niet dat er geen enkele vorm van onderhoud meer nodig is. Ook betreft reiniging en onderhoud van stenen bieden wij daarom service op maat.

Soort stenen

Onze collectie stenen is dus zeer uitgebreid. De verschillen in kleurschakeringen en structuur zijn eindeloos. Vrijwel alles is mogelijk. Zwarte tinten, oranje, geel, beige of diverse nuances wit. Stenen met een glad oppervlak (strengpers gevelsteen), stenen met een grillige structuur (handvorm gevelsteen) en stenen met een verouderd karakter (vorm baksteen). Welke stenen u aanschaft is ook afhankelijk van welk type bouwstijl u wilt toepassen. Want een monumentaal pand vraagt een ander type steen dan een moderne of typische Hollandse bouwstijl. Het is dus niet altijd eenvoudig om exact te weten welk type stenen aansluiten bij uw woning en wensen. Daarom is het goed dat onze medewerkers weten wat er speelt en precies weten welke stenen passen binnen uw bouwproject.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 
Bel mij