BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg lempens bouwmaterialen

Onze bouwmaterialen voldoen aan de kwaliteitseisen van de markt. Bovendien is ons assortiment bouwmaterialen up to date. Want bij BPG Lempens lopen wij vooruit op zaken. Daarom weten wij exact welke innovaties en ontwikkelingen er te verwachten zijn. Welke bouwmaterialen moeten we niet meer aanbieden en welke bouwmaterialen vormen juist een waardevolle toevoeging? Hoe blijft onze prijs-kwaliteitsverhouding op niveau en komen de wensen en verwachtingen van de consument overeen met ons aanbod. De beslissing om in 2016 lid te worden van de BPG-groep was dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Al 100 jaar een begrip in Weert en omstreken

Onze bouwmaterialenhandel is eenvoudig bereikbaar. U vindt ons op industrieterrein Boshoverbeek-Lozerweg aan de N56 bij Weert. Onze voorraden zijn groot. Echte vakmensen weten dat ze bij ons niet snel mis zullen grijpen. En ook doe-het-zelvers weten ons steeds vaker te vinden. Met ruim een eeuw aan ervaring op zak is geen vraag ons te gek. Voor kleine en grote klussen kunt u bij ons de juiste materialen vinden. Om direct mee te nemen of op de bouwplaats te laten leveren. Van oudsher hebben wij veel kennis van hout en steensoorten, maar wij kunnen u ook alles vertellen over handige toepassingen van plaatmateriaal en de nieuwste ontwikkelingen in isolatiematerialen.


 
Bel mij