BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Isolatie    

Isolatie is bij bouwprojecten een belangrijk thema. Want tijdens de bouwfase wordt namelijk de basis gelegd voor goede isolatie. Het goed isoleren van woningen en gebouwen begint in de fundering en eindigt bij het dak. De noodzaak van goede isolatie is eenvoudig: het is kostenbesparend en minder belastend voor het milieu. Want goede isolatie betekent een laag energieverbruik. Uw huis of bedrijfsruimte voorzien van goede isolatie is het investeren dus meer dan waard. Bij BPG Lempens vinden wij het goed isoleren van woningen en gebouwen daarom belangrijk. Daarom staat isolatie centraal in ons assortiment. Overigens bepalen het bouwjaar van uw woning en type woning waarin u leeft welke isolatiemateriaal geschikt is. Ook de vochtigheidsgraad heeft hierop invloed. Een huis tussen de bomen heeft meer last van vocht dan hetzelfde huis in de stad.

Soorten isolatie

Bij BPG Lempens vindt u isolatie voor de vloer, gevel, dak en kruipruimte. Natuurlijk houden alle vormen van isolatie afzonderlijk de warmte binnen en de kou buiten. Het is echter wel noodzakelijk alle vormen van isolatie op uw huis tegelijkertijd toepasbaar te maken. Zo ontstaan er geen koude luchtstromen en wordt de warmte in uw huis gelijkmatig verdeeld. Alleen dan is isolatie zinvol. Heeft u last van vochtplekken of schimmel? Of verliest u veel ruimte via het dak?  Met dak- en zoldervloerisolatie is dit snel en eenvoudig op te lossen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor elke probleem is een passende oplossing.

Isolatie


Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 
Bel mij